Cream Travertin


100 × 100 cm cream travertin belægningssten - direkte fra Tyrkiet til din have


Efter lang tids søgen og i nært samarbejde med vore leverandører har vi endelig – i Tyrkiet – fundet den uspartlede og frostsikre travertin belægningssten, som rigtig mange kunder har ef­ter­spurgt. Det er med en lille smule stolthed, at vi nu kan præsentere frostsikker og uspartlet travertin i to fantastiske farver, som hver for sig eller i samspil vil skabe et skønt uderum i netop din have. Det specielle farvespil, som travertinen changerer i, smelter sammen til en unikt, samlet udtryk med masser af dybdeperspektiv. Hvis man først har forelsket sig i travertin, så er det for livet. 

Ikke to sten er helt ens i travertin. Hver sten for sig og mange sten i samspil danner en nærmest grafisk helhed, som er enestående, og som ikke kan kopieres med andre materialer. Inviter elegance og skønhed indenfor i din have – med ægte og frostsikker travertin belægningssten fra LITHOS natursten. 

Travertin får sit særlige væsen og udseende fra et virvar af små og store huller og ujævnheder i overfladen. Disse huller og en stor vandoptagelse i selve stenen er årsagen til, at mange typer uspartlet travertin kan volde vanskeligheder i det barske, nordiske vejrlig. Når der ligger vand i huller og fordybninger, og fordi selve stenen samtidigt suger en del vand, vil der ske sprængning og krakelering, når temperaturen bevæger sig under nul. Spartling løser problemet... men ødelægger samtidig farvespillet og dybdeeffekten. 


TRAVERTINEN TÅLER DET NORDISKE VEJRLIG
Vi fandt vores uspartlede, travertin i Tyrkiet. Stenen er mindre porøs og vandsugende end andre typer travertin, og der er færre og knap så dybe huller og ujævnheder i overfladen. Derfor er spartling overflødig. Stenen er ­uspartlet og kan alligevel lægges i din danske have, uden at du behøver bekymre dig, når vinteren sætter ind. Teknologisk Institut har testet og dokumenteret de frostsikre egenskaber for os.
CREAM TRAVERTIN BELÆGNINGSSTEN
Cream Travertin er den klassiske hvide (eller rettere flødefarvede) travertin, som de fleste af os har beundret mange steder sydpå. Denne smukke sten får sit udtryk gennem den lyse farve og overfladens særlige struktur. En klassisk og stilren belægningssten.Hvis du vælger Cream Travertine til din have, vælger du ikke blot en bestemt sten i en bestemt farve og med en bestemt overflade. Her vælger du en sten for livet. Den bliver pænere år efter år. Et klart valg af livsstil. Tidløs kvalitet. 
 

CREAM TRAVERTIN 
KUN FRA KR. 749,- 
inkl. moms og frit leveret*
 
Flere kundefotos af
Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk