Skifer


Med den nye skifer fra Indien er der kælet for detaljen


Er dit hus en stilren, arkitektonisk perle, der simpelthen bare skriger efter et minimalistisk og eksklusivt udendørs look? Så er Monsoon Black skifer lige noget for dig.

Med Monsoon Black får du en prisbillig skifer, som er sort i sort, og som er næsten uden ujævnheder i overfladen. Skiferen kløves på samme måde som sandsten, men når skifer kløves, bliver overfladen meget mere jævn, end når man kløver sandsten. På trods af dette har Monsoon Black stadigvæk en ru overflade, og dermed bliver den heller ikke glat i fugtigt vejr.

Med Monsoon Black får du en frostsikker skifer, som har den elegante, stilrene og dybsorte farve, som nok er det flotteste af skiferens mange ansigter. En elegant og eksklusiv natursten til en forbavsende lav pris. 

Monsoon Black skifer leveres på blandende paller med fire forskellige størrelser specielt til vort OPUS-mønster – eller til det mønster, du selv ønsker at designe. Den fås også som trappesten, således at din haveløsning kan blive helt perfekt. 


SKIFER-CIRKEL Ø 4 METER
I Monsoon Black skifer er vi endvidere lagerførende i cirkler med en diameter på 4 meter. Dermed kan du uden problemer få plads til dit havebord og 4-6 stole. Eller hvad siger du til en terrasse udelukkende lagt med de flotte fliser i størrelsen 60 x 100 cm? Du får helt sikkert en drømmehave, som ingen andre har magen til.

Som alle typer af skifer, så kan Monsoon Black også på sigt få et lysere og mere gråligt skær. Hvis det er løsningen for dig, så skal du bare stoppe med at læse her. Hvis du derimod gerne vil fortsætte med at have en dybsort og stilren terrasse, så anbefaler vi, at du dybdeimprægnerer din skifer med en særlig skiferolie. Der findes flere på markedet, som først trænger til genopfriskning efter 5-10 år.

I samarbejde med Teknologisk institut er skiferen selvfølgelig testet mod bl.a. frostsikkerhed. 
 
inkl. moms og frit leveret*


Flere kundefotos af den frostsikre Monsoon Black skifer
Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk