Sahara Sandstone


Hver sten i haven har sit eget farvespil...


Netop dette farvespil giver uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Det er helt fortjent, at Sahara Sandstone er blevet en kæmpe succes.

Sahara Sandstone holder en lys og luftig grundtone. Du inviterer harmoni og varme ind i dit havemiljø. Mulighederne for at designe et unikt terrasse- og haveanlæg er nærmest uendelige. Om sommeren i haven vil du og din familie opleve Sahara Sandstone som sval og forfriskende. Om vinteren har I udsyn til en varm og livsbekræftende kontrast til alt det grå og barske. 

Netop farverne i Sahara Sandstone inspirerer til at skabe alternative løsninger i haven i forhold til de meget udbredte beton- og granitløsninger. Når du vælger disse sten i haven får du et utal af kombinationsmuligheder, og du kan vælge over hele paletten af produkter fra chaussesten, brosten, mursten og kantsten, trapper, kanter til swimmingpools, paller med blandede størrelser og over til de helt store dimensioner.
 

Fossiler i sandsten ”kunst fra naturens hånd”


Gå på opdagelse i de mange fotos, vi har optaget hos kunder, der har indarbejdet sten i haven til smukke haveløsninger. Og der er masser af mere inspiration at hente i billedgalleriet. Du er også altid velkommen hos vore forhandlere, hvor du kan se, føle og fornemme Sahara Sandstone i virkeligheden. Sahara Sandstone er altid en stor oplevelse.


SAHARA SANDSTEN
KUN FRA KR. 299,- 
inkl. moms og frit leveret*

Flere kundefotos af SAHARA SANDSTONE
Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk