Havefliser Nordjylland


Torfin Johansen viser sine flotte havefliser i Nordjylland


Torfin Johansens første kontakt til LITHOS natursten drejede sig om materialer til en bred gangsti rundt om hans hus i Hirtshals.

Torfin er oprindeligt fra Færøerne og har som alle færinger et nært forhold til naturen. Derfor skulle stien belægges med smukke, rødlige sandsten fra Indien og netop ikke med maskinfremstillede betonfliser.

– Jeg fandt frem til LITHOS ved at søge på internettet, og det var en fornøjelse at få forbindelse til en virksomhed, der reagerer hurtigt og professionelt på min henvendelse. Det virker smittende at blive mødt med oprigtig entusiasme og interesse. Jeg fik vældig god rådgivning med hensyn til valg af materialet og den rigtige farve i forhold til omgivelserne, og det praktiske arbejde med at forberede underlaget og lægge fliserne blev udført af fagfolk, der havde fuldstændig styr på deres håndværk. Det er også noget, som vi færinger sætter pris på. Vi er oprindeligt fiskere og søfolk, og til søs skal tingene være i orden, siger Torfin.

Tidligere på året havde Torfin etableret en foreløbig ikke så stor virksomhed, der sælger byggematerialer på Færøerne. Han bliver boende i Hirtshals, og fungerer som agent og speditør, der sørger for at landsmændene på de forblæste og forrygende smukke øer højt oppe i atlanterhavet får nem adgang til en række produkter, som ikke umiddelbart er tilgængelige deroppe.


AGENT FOR LITHOS PÅ FÆRØERNE
– Det har ført til, at jeg med base i Hirtshals nu er agent for LITHOS på Færøerne. Folkene bag LITHOS har den samme grundholdning som jeg selv med hensyn til, hvordan man driver ordentlig handel. Og så importerer de en helt igennem kvalitetspræget og meget smuk serie produkter, som jeg med glæde vil lægge navn til over for mine landsmænd derhjemme, siger Torfin.

Flere referencer med flise belægning og havefliser i bl.a. Nordjylland
eller se flere kundefotos i vores byggeri-galleri.


Sahara Sandstone
i miksede størrelser

Kun kr. 299,-
pr. m2, inkl. moms og fri fragt*

Bestil dem her
Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk