Havefliser Århus - showroom


Showroom med LITHOS havefliser i Århus


Anlægsgartner Jesper Schmidt er LITHOS’ forhandler af havefliser i Århus. Med base i Rønde nord for Århus driver han en virksomhed med 25 medarbejdere. Og det har han gjort i mere end 20 år. Der er altså fagkundskab bag, når Jesper erklærer, at naturstenene fra Lithos er supergode produkter:

– Det er derfor, jeg for to år siden valgte at blive forhandler. Normalt bruger vi ikke i min virksomhed at forhandle bestemte produkter eller fabrikater. Vi leverer det, kunden ønsker. Men efterspørgslen på sandsten er steget markant i de seneste år, og vi vil være sikre på at levere den bedste vare på markedet. Sandsten er ikke noget, man tager chancer med. For kunden er der tale om en væsentligt større investering i forhold til mange andre typer belægning, så produktet skal være 100 procent i orden, også og ti og tyve og tredive år, siger Jesper.


LITHOS BAKKER OP...
Han tilføjer, at det brede sortiment af produkter fra LITHOS er endnu et argument for, at han har valgt at blive forhandler:

– Det betyder meget, når man er ude hos en kunde for at lægge et projekt til rette, at der er et bredt udvalg at vælge imellem, og at man kan informere på et sagligt grundlag om de forskellige muligheder. LITHOS bakker sine forhandlere op med rigtig god information, så vi ved, hvad vi taler om. Og jeg har en troværdig og velfungerende organisation i ryggen, som går helhjertet ind i at få løst de småproblemer, som uvægerligt vil opstå fra tid til anden. De lader hverken mig eller kunden stå alene. Det betyder, at vi altid finder en løsning, som kunden er fuldt tilfreds med, og det er betryggende for alle parter, siger Jesper.

Flere referencer med flise belægning og havefliser i bl.a. Århus.


Kontakt anlægsgartner

Jesper Schmidt

klik her

Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk