Grey Sandstone


Smukke terrassefliser i grå natursten


Gråt er altid pænt. Men Grey Sandstone er decideret smukt. Et minimalistisk farvekomponent, som spreder en næsten majestætisk rolig atmosfære i haven. Med Grey Sandstone som bagtæppe kan du designe din have frit i farver med blomster, planter, møbler, markiser, udekøkkener og alt det andet, du og din familie sætter pris på at omgive Jer med, når I er udendørs. Netop kombinationen af den stilfulde Grey Sandstone og farverne, som blomster, græs og buske bidrager med, giver din have et kreativt og personligt udtryk.
Du kan også vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. Grey Sandstone terrasse fliser kan sagtens stå alene. Smukt, gennemført og stilfuldt. 


De grå terrasse fliser er langtfra en nyhed i de danske haver, men har tværtimod været populært igennem mange år i form af diverse betonprodukter. Men hvorfor egentlig beton, når du kan vælge Grey Sandstone som byggekomponent i din helt personlige haveoplevelse?

OBS: Vi gør opmærksom på, at der i visse tilfælde kan forekomme brunlige udtræk til overfladen af Grey Sandstone. Dette er ikke en fejl i naturstenene, men er en følge af et stort indhold af jernholdige materialer.
 

GREY SANDSTEN
KUN FRA KR. 299,-
inkl. moms og frit leveret*

Flere kundefotos af GREY SANDSTONE
Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk