Produkter


Havefliser i natursten - det smukke og vejrbestandige valg


Sandsten i fire farver, travertin i to farver, skifer i nobel sort. Havefliser og andre stenprodukter i utallige dimensioner til noget nær uendelige mange formål. Hver natursten bidrager til helheden i din have med sit eget, unikke udtryk.
 
 
SANDSTEN                     SKIFER              TRAVERTIN
 

De danske haveejere og havearkitekter har taget rigtig godt imod havefliserne og de øvrige produkter fra LITHOS natursten. Fra en beskeden start i 2007 har vi derfor kunnet udvide sortimentet , så vi nu lagerfører sandsten, travertin og skifer i et næsten uendeligt antal farvenuancer og dimensioner. Fliser og belægningssten, kantsten og chaussesten, poolkanter og meget andet til haven og nærmeste omegn. Lige linjer og rette vinkler... eller naturmaterialernes egne, frit fabulerende mål.

Gå en virtuel tur på havefliserne i billedlandskaberne her på siderne - og bliv inspireret til selv at invitere LITHOS natursten hjem i haven, på terrassen, i indkørslen og indgangspartiet. Og inden døre. Det er en beslutning, du og din familie vil få glæde af på alle årstider årtier frem i tiden.

Den venlige modtagelse hos privatkunder, erhvervskunder og vore forhandlere betyder også, at vi kan videreudvikle vort koncept med natursten, der gør en forskel, hvor de produceres. Vi samarbejder tæt og tillidsbaseret med leverandørerne om at sikre gode arbejdsforhold og levevilkår for de mennesker, der bryder og forarbejder stenene for os. Men vi kan - og vil - udrette endnu mere.

TILSEND ET KATALOG...


En sandstensbelægning virker svalende og frisk for øjenene og sindet, når sommersolen bager og behersker. Når så regnen siler, træder nye, overrraskende farvenuancer frem på de nærmest farvemusikalske sandstensfliser. Bare vent og se. Og hør. Sandstensfliser har akustiske kvaliteter. Fra snak til samtale. Fra heavyrock til jazz eller pop eller Lis Sørensen en herlig sommeraften. En sprød og lydhør tilføjelse til alt det, der kun kan ses.

Fordi LITHOS natursten importerer sandsten som belægningssten i fire markante hovedfarver og i dimensioner til en uendelig række formål, er der allerede over hele landet anlagt fantastisk flotte haveanlæg, terrasser, indkørsler og indgangspartier.

SANDSTEN - FRA KR. 299,- inkl. moms og frit leveret*

Danmarks absolut billigste!!!

Sandstenene kombineres overbevisende i danske haver med blomster, træer, buske, terræn og arkitektur. Der kan blæse et lunt strejf af Middelhavskyst ind over. Men fordi vi bygger og bor nordisk, og fordi træer og buske og blomster skal kunne tåle lidt mere vejr her end ved Middelhavet, opstår en ny og meget nordisk harmoni, når betonfliserne smides ud, og natursten bæres ind.

LITHOS natursten startede med at importere sandsten som belægningssten i det såkaldte arkitektmønster i størrelserne 29 x 60 cm og 60 x 90 cm. Nu fås vores sandstensfliser i fire farver og i mål helt op til 1 x 1 meter, som formentlig kan kaldes Danmarks største størrelse.

Læs mere om
 
 

 
Jo, det kan lade sig gøre. Havefliser i uspartlet travertin i garanteret frostsikker kvalitet til udendørs belægning og havedesign. Havefliser, trappetrin, kantsten og meget, meget mere. Der er tre mageløst flotte farver og overfladestrukturer at vælge imellem - eller kombinere. Holdbarheden er testet og godkendt af Teknologisk Institut til langt over smertegrænsen for barsk, dansk vinter. Og anvendelsessmulighederne af allerede udfordret lige så grundigt af danske haveejere og havearkitekter.

Læs mere om
Cream Travertin og Walnut Travertin

TRAVERTIN - FRA KR. 749,- inkl. moms og frit leveret*
 
 
 
En skiferbelægning er sort, nobel, uudgrundelig. Et langt mere ensartet udtryk i farvespil og overflade end sandsten og travertin. Mange kunder har efterlyst valgmuligheden. Vi fandt denne forrygende flotte kvalitetsskifer i Tyrkiet.Skifer er genialt som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skla forenkles endnu mere. Rene linjer, forfinede virkemidler, ro på farvevalget.

LITHOS natursten er alene herhjemme om at tilbyde skifer som havefliser i så suveræn kvalitet.

SKIFER - FRA KR. 299,- inkl. moms og frit leveret*
 
 
FORMATER OG UDSKÆRINGER
I hele Europa stiller haveejere, havearkitekter og landskabsdesignere stadig højere krav om havefliser i andre formater, flere udskæringer, højere kvalitet, et endnu friere farvevalg og en endnu større mangfoldighed af materialer... flere valgmuligheder og dermed flere naturlige alternativer til beton og den hårde granit, som naturen ikke rigtig kan finde ud af at variere fra glimt til glimt.

LITHOS natursten samarbejder tillidsbaseret og kvalificeret med få, men nøje udvalgte leverandører om at føre kundernes forventninger og naturens formåen sammen til nye produkter af høj kvalitet. Det er en løbende og uhyre interessant proces. Og der er stolthed og glæde hele vejen fra Indien og Tyrkiet til Danmark når noget, der begyndte som en idé i en samtale eller mail for tre måneder siden, nu er produceret og kvalitetskontrolleret og sat på paller og udskibet i containere til Danmark. 

ØKONOMI
Vore havefliser er alle kalibreret 2,5 cm i tykkelse og kan derfor lægges rationelt og forholdsvis nemt i sand eller stenmel – præcis som almindelige betonsten. Dermed sparer du dig selv for store omkostninger og en del besvær, når du lægger vore natursten.

TILSEND ET KATALOG...
Køb Natursten Showroom Gratis raadgivning stenpusheren blogger Nyhedsbrev

Om Lithos

• Direkte fra stenbruddet til din drømmehave - ingen dyre mellemled.
• Fragtfrit leveret over hele landet - ved køb over 7.995,- dog kun brofaste øer.
• Natursten skal opleves live - udstillinger over hele landet.
• Danmarks største lager af sandsten.

Vidste du, at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal
end du bestiller, når dine fliser er fra LITHOS natursten - GRATIS.

OM COOKIES

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produker kan du kontakte os på: info@lithos.dk eller

LITHOS Natursten  |   "Administration" - Gjellerupbakken 6  |   DK-7400  Herning  |   +45 97 11 83 93  |   info@lithos.dk